Nu da click aici. TURURI VIRTUALE 360 GRADE - Westend.360°

Tururi virtuale si panorame complete 360°

Tururi virtuale si panorame complete 360°: iti oferim solutii complete de tururi virtuale de o calitate exceptionala executate de fotografi profesionisti - gazduire tururi virtuale, mini pagini web de prezentare cu tururi virtuale, integrare tururi virtuale in pagini web.

Westend
C-More®


Tururi virtuale si panorame complete 360° - bine ai venit!

Bine ai venit pe Westend.360°, o prezentare a nelimitatelor posibilitati ale tururilor virtuale 360° panoramice. Acest site este plin de tururi virtuale 360° uluitoare, cu o fidelitate si realism care transporta privitorul direct in mijlocul scenei.

Portofoliul nostru de imagini arata diversitatea tururilor virtuale 360° si domeniul de aplicare ale acestora. Indiferent daca esti dezvoltator, universitate, magazin, restaurant, hotel sau spital, tururile noastre virtuale adauga acel `WOW` la afacerea, produsul, serviciul sau chiar hobbiul tau.

Clientii tai vor fi scufundati intr-un mediu 360° expunandu-le la mai mult decat orice imagine standard ar putea vreodata. Prin abilitatea de a explora jur-imprejur scena, privitorul poate interactiona in totalitate cu turul virtual si isi pot crea o impresie de neegalat despre produsul sau serviciul pe care il oferi.

Tururi virtuale si panorame complete 360° - Beneficii

 • Tururi virtuale disponibile vizitatorilor tai 24 ore din 24.
 • Peste 50% dintre vizitatori on-line sunt tentati sa viziteze locatia reala dupa ce au vizualizat un tur virtual.
 • Un tur virtual permite potentialilor tai clienti sa vizualizeze locatia pe internet si sa-si creeze o imagine de ansamblu.
 • Este un fapt dovedit ca tururile virtuale cresc numarul de vizite, on-line la fel ca si la locatia reala.
 • Tururile virtuale cresc numarul de rezervatii on-line.
 • Un tur virtual atrage mai multi potentiali clienti in showroom-uri.
 • Un tur virtual Westend.360° se poate integra in orice site web, usor si rapid.

Tururi virtuale si panorame complete 360° - Portofoliu

Flash Pentru vizualizarea tururilor virtuale Flash iti recomandam versiunea 9 sau mai recenta.

Java Pentru vizualizarea tururilor virtuale Java iti recomandam versiunea 1.6 sau mai recenta.


Tururi virtuale si panorame complete 360° - Brosura in format PDF

Descarca brosura tururilor virtuale si panoramelor complete 360° in format PDF

Tururi virtuale si panorame complete 360° - De ce tururi virtuale?

Cu tururi virtuale vizitatorii on-line au posibilitatea de a ajunge la un nivel mult mai inalt de imersiune in lumea reala. Imaginile conventionale folosite pana acum au devenit monotone, fapt pentru care am creat ceva nou, mai dinamic, care poate fi folosit pe orice site sau serviciu web, si nu numai.

De ce? Site-urile web s-au schimbat mai repede decat multi ne-am fi putut imagina. Cresterea rapida a World Wide Web a insemnat cresterea vizibilitatii a nesfarsitelor serii de pagini web in motoare de cautare. Vizitatorul de azi are la indemana o vasta alegere de resurse on-line, de aceea este imperativ ca clientii nostri sa iasa cat mai mult in evidenta. Westend.360° face acest lucru cu siguranta posibil, si nu doar atat. Cu experienta noastra din domeniu, transformam orice site pasiv(care foloseste fotografia statica) in site-uri dinamice de ultima generatie. Acest lucru functioneaza, pentru ca punem vizitatorul in centrul actiunii, ii permitem sa vada ca din primul rand ce primeste de la tine.

Fiind fotografi profesionisti, vom continua sa extindem aria de utilizare a imaginilor panoramice, a tururilor virtuale, pentru ca suntem convinsi ca clientii nostri doresc sa-si arate hotelurile, apartamentele, universitatile, etc. si ce este mai bun, pentru ca stiu ca astfel de imagini sunt stimulente foarte puternice pentru vizitatorii on-line de a explora resursa mai departe.

Tururi virtuale si panorame complete 360° - Cum platesti si ce primesti?

Comanda un tur virtual acum si poti sa:

 • platesti integral intreaga suma
 • platesti in rate

Cu turul virtual automat primesti:

 • integrare usoara si rapida in siteul tau printr-un widget
 • tur virtual pe CD
 • promovare pe siteul westend.ro
 • suport tehnic
 • gazduire tur pe serverele noastre (optional)

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Tururi virtuale si panorame complete 360° - Program de afiliere - Castiga €€€

C-More® Castiga bani prin programul de afiliere Westend.C-More®! Raspandeste vorba si noi te rasplatim! Citeste despre program.

Tururi virtuale si panorame complete 360° - Intrebari frecvente

Cat dureaza? De obicei dureaza intre 1 si 2 ore pentru un tur virtual care cuprinde 4 scene. Avem rugamintea sa pregatesti scenele pentru filmare pana la intalnirea cu reprezentantul nostru.

Pot decide eu ce scene as dori in turul virtual? Da, poti alege orice scena pentru a fi reprezentata in turul virtual, insa scenele trebuiesc sa corespunda unei limite minime de suprafata pentru ca reprezentantul nostru sa poata cuprinde scena, sa aiba loc pentru manevrarea echipamentelor. Scenele exterioare depind de vreme.

Trebuie sa fiu prezent la intalnirea cu reprezentantul firmei? Nu, nu trebuie sa fii prezent, insa trebuie sa asiguri reprezentantului nostru accesul la facilitate/proprietate precum si lista scenelor care vrei sa le incluzi in prezentare.

Am nevoie de camere video/foto sau software speciale pentru a obtine un tur virtual?Nu, Westend.360° este un serviciu 100% suportat de noi. De la captare, procesare, gazduire si distribuire. Noi facem toata treaba.

Sunt vizitatorii mei nevoiti sa descarce software suplimentare pentru a vizualiza tururile mele virtuale? Nu, vizitatorii tai nu au nevoie de nici un software suplimentar pentru a vizualiza tururile tale virtuale. Ei au nevoie doar de un browser standard care suporta si are activat cea mai recenta versiune JAVA sau FLASH, cum ar fi Microsoft Internet Explorer sau Firefox. Vezi cerintele de sistem.

Cum pot adresa posibilele probleme de confidentialitate ale unor locatii / proprietati private prezentate in turul virtual? Placute de inmatriculare, numere si adrese precum si semnele care ar putea duce la identificarea unui loc/proprietati private pot fi sterse la cerere in stadiul de prelucrare a imaginilor pentru a asigura anonimatul. Mai mult, la cerere, lucrurile personale (fotografii, picturi, etc) pot fi sterse prin editare pentru protejarea confidentialitatii.

Orice preocupare sau intrebare poate fi trimisa la adresa serviciului de clienti.

Westend. See more!